Вітання з Різдвом Христовим та наступаючим Новим 2024 роком!
25 / 12 / 2023

Вітання з Різдвом Христовим та наступаючим Новим 2024 роком!

Дорогі співробітники та партнери Дослідного заводу спецелектрометалургії!

Вітаємо вас із Різдвом і наступаючим Новим 2024 роком! Хочеться висловити свою подяку за вашу працю і відданість справі в такий складний час. Ваш внесок у розвиток нашого підприємства і нашої країни неоціненний.

Знову ми пройшли через складний рік, продовжуючи боротися з агресивним ворогом. Цього року ми вкотре продемонстрували нашу стійкість, відвагу і завзятість. Незважаючи на всі перепони, ми не поступилися перед труднощами і продовжували боротися кожен на своєму місці. Ми всі заслуговуємо на визнання, повагу та підтримку.

Бажаємо щоб ви відсвяткували це Різдво з вірою в краще, нехай воно принесе у вашу оселю тепло і затишок, а Новий рік принесе якнайшвидшу перемогу Україні!

У новому році бажаємо вам нових ідей, цікавих проєктів, надійних партнерів і вірних друзів! Нехай все задумане збудеться, а успіх супроводжує вас у всьому.

Дякуємо вам за вашу роботу і професіоналізм. Разом ми зможемо досягти нових висот і реалізувати найсміливіші проєкти. Нехай у новому році на вас чекають тільки приємні сюрпризи!

З Різдвом і наступаючим Новим роком!